beach logo 1

Spil Apache hos Unibet med 2000 kr.
  • Mere end 1000+ free spins!
  • Spil på mere end 100 spilleautomater for sjov

Beach

Er du vild med sommer og strand, og kan du godt lide at befinde dig i dette univers? Så er Beach spillemaskinen det helt rigtige valg. Her kan du nemlig blive på stranden, selvom du egentlig holder en pause fra den.

Beach er en af mange muligheder, når man vælger at spille på online-spillemaskiner, men der er bestemt tale om en af de rigtig underholdende muligheder. Det skyldes primært, at du her får en super autentisk oplevelse, og du kan næsten føle, at du står med fødderne i sandet, imens du spiller. Man kan derfor sige, at det er en variant, som skiller sig ud fra flokken, og det er værd at tage med i betragtningen.

Designet på Beach trækker også op, for det er et ret fancy look, vi har med at gøre. Det gør det selvfølgelig sjovere at spille, og man bliver ligesom underholdt på en lidt mere helstøbt måde. Kigger vi på selve spillemulighederne ved Beach, så er det en maskine, som har fem hjul og 20 linjer, hvor der kan gøres indsatser. Derudover er der masser af ekstra ting i maskinen, da man blandt andet kan finde ting fra havet og stranden, som man kan gå på opdagelse i.

Hvis du gerne vil have en oplevelse, hvor du virkelig kan leve dig ind i dit spil, så er Beach det helt rigtige. Her får du nemlig indtrykket af, at du selv er til stede, og du vil høre de velkendte lyde fra havet og stranden, imens du tager på opdagelse. Alt sammen foregår, imens du jagter den store gevinst.

Screenshots Af Beach

Hvad får du med Beach?

Det er også relevant at kigge på, hvilke ekstrating som Beach tilbyder. Her er det blandt andet værd at nævne, at der er to af de såkaldte wild-symboler. Det giver noget ekstra dynamik i spillet, og der er mulighed for en række sjove gevinster, som man måske ikke lige havde set komme.

Der er også mulighed for at finde en flaskepost. Sker det flere gange, helst fem, vil du have mulighed for at optjene gratis muligheder i form af bølger. Der er også mulighed for jackpots, som vil give dig ekstra underholdning, når du spiller.

Man kan derfor roligt sige, at Beach er en spillemaskine, som ikke bliver kedelig med det samme. Der er mange sjove funktioner, og det er nemt at gå til. Det er samtidig en mulighed for at få en lidt større indlevelse, når du spiller, og det er noget, som mange er interesserede i. Det er en maskine, der har et simpelt udtryk, og du skal ikke bruge meget tid på at sætte dig ind i tingene. Netop af den grund er Beach heller ikke blandt de største spillemaskiner, men der er bestemt et stort potentiale.

More Game