Aloha

Aloha spillemaskinen er det oplagte spil for dig, der kan lide et sjovt spil i en flot indpakning, hvor du har mulighed for at vinde masser af gevinster. Du finder nederst på automaten en masse forskellige indstillinger, og indsatsniveauet går fra 1-10, og mønterne har en værdi fra 10 øre og op til 20 kr. Den laveste indsats pr. spin er 1 kr., men såfremt du spiller med det højeste niveau samt med den højeste møntværdi, er din indsats 2.000 kr. pr. spin. Automaten er desuden udstyret med en knap i midten, og ved et klik på denne er spillet i gang.

Sådan kan du vinde

På Aloha spillemaskinen er der fem rækker samt seks hjul, og herudover er antallet af symboler, der skal til for at udløse gevinster, fra 9 symboler og så helt op til 30 symboler af den samme slags. Grunden til dette er, at symbolerne dukker op i klynger på Aloha-automaten.

Spilleautomaten fungerer således, at såfremt du får 30 symboler af de højest betalende symboler, kan du gange indsatsen med 10.000, og herudover findes et symbol med et spørgsmålstegn, hvor symbolet skifter til det symbol, der i en klynge udbetaler den største gevinst. Du har derfor rig mulighed for at vinde en masse penge, når du spiller Aloha, hvilket er med til at gøre spiloplevelsen mere spændende.

Spillet har desuden en Sticky Re-spin-funktion, der pludselig kan dukke op på hjulene. Denne funktion gør, at gevinstgivende symboler bliver holdt fast, mens alle de andre symboler bliver skiftet ud. Du får på den måde mulighed for både at vinde igen men også at vinde endnu mere, end du gjorde sidst. Du kan ligeledes vinde gratis spillerunder, når du spiller på automaten Aloha, og under gratis spil bliver samtlige symboler med lav værdi fjernet, og herudover får du også en ekstra tur, såfremt der ikke er gevinst på din sidste gratis spillerunde. Automaten stopper aldrig, og den har både store og små symboler, hvor de store symboler tæller som to, hvorfor man med dem allerede er endnu tættere på at vinde den helt store gevinst.

Screenshots Af Aloha

Mange muligheder for at vinde gevinster

Når du spiller på den populære Aloha automat befinder du dig i et miljø, der minder meget om Hawaii, hvilket ud fra navnet vel ikke er så overraskende. Det Hawaii-inspirerede tema går igen i valget af figurer i spillet, som er totem-figurer i forskellige farver, og herudover er der også eksotiske frugter og flotte blomster som symboler. Hver gang du vinder en stor klyngegevinst, flammer klyngen op i symbolets farve.

Der er tale om en rigtig sjov spilleautomat med gennemført grafik samt levende effekter. Du får således både en flot automat med et lækkert udseende, men herudover får du også et sjovt spil med mange muligheder for at vinde store gevinster samt massevis af features. Det er således umuligt at undgå ikke at blive begejstret for Aloha spilleautomaten, der nærmest insisterer på, at du som bruger skal vinde gevinster med de mange Free Spins.

More Game